/* ]]> */
mei 262011
 

De Noorse Mr. Little Jeans is bezig met het schrijven en opnemen van haar eerste plaat, maar heeft de werkzaamheden even stilgelegd om een mooie Arcade Fire-cover op te nemen. Het origineel wordt uitgekleed en bedolven onder een flinke laag dromerige electronica. Maakt ons erg benieuwd naar wat Mr. Little Jeans artiest verder voor ons in Petto heeft. (via)

mp3 Mr. Little Jeans – The Suburbs (Arcade Fire Cover)

 mei 26, 2011  Tagged with: , ,  Add comments

  3 Responses to “Mr. Little Jeans covert ‘The Suburbs’ (Arcade Fire)”

  1. [...] de blogosfeer in. Zangeres Mr. Little Jeans wist op deze manier al een grote hit te scoren met haar cover van Arcade Fire’s ‘The Suburbs’. Zweeds dreampop-duo Sameblod doet ook een gooi naar blogfame door op eigenzinnige wijze Lykke Li [...]

  2. [...] mei verscheen uit het niets een zwoele Arcade Fire-cover van tot dan toe nog onbekende Mr. Little Jeans. Het nummer groeide uit tot een grote bloghit en is [...]

  3. [...] je je die zwoele Arcade Fire-cover van vorig jaar nog? De verantwoordelijke artieste, Mr Little Jeans, heeft [...]

Deel je mening over deze blog!